Lapset ottivat yhteen Nukkumatin kanssa – tässä vääjäämätön tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Silmiä umpeen painavan väsymyksen yllättäessä nukahtamista vastaan on todella vaikea taistella. Aikuisilta taistelu vielä joten kuten onnistuu, kun vuosien varrella on kertynyt kokemusta siitä, miten itseään saa nopeasti hieman piristettyä. Lapset kuitenkin joutuvat useimmiten myöntämään tappionsa unta vastaan.

BuzzFeedVideo-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään lapsia, jotka ovat hävinneet taistelun nukkumattia vastaan isoin lukemin. Osa lapsista näyttää siltä, että heillä ei ollut alunperinkään edes mahdollisuuksia voittaa.

Vanhemmat ovat kuvanneet videolle lapsiaan, jotka ovat nukahtaneet mitä huvittavimpiin ja epäkäytännöllisempiin asentoihin. Lapsien unta ei näytä juuri haittaavan se, että he olisivat kaksinkerroin tai pää alaspäin, ja osa onkin näyttänyt nukahtaneen jopa kesken leikkimisen tai jopa vessakäynnin.