Nainen laihdutti 45 kiloa – vaihtoi mustan teen vihreään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias Samantha Rees oli huomannut, että hänen vaatteensa olivat alkaneet puristamaan joka paikasta. Hän oli tiennyt lihoneensa, mutta ei ollut uskaltanut käydä vaa’alla. Kun hän viimein punnitsi itsensä, hän oli tuijottanut kauhuissaan vaakalukemaa, joka näytti naisen painavan noin 111 kiloa.

Rees katsoi internetin laskurin avulla, että hänen painoindeksinsä oli 46,3, mikä tarkoitti sairaalloista ylipainoa. Hän tiesi syövänsä epäterveellisesti, mutta ei osannut aloittaa laihduttamista mistään. Hänen ystävänsä oli eräänä päivänä kehottanut Reesiä vaihtamaan päivällä nautitut teekupposet vihreään teehen.

Nainen nautti päivän aikana useita kupillisia teetä, johon lisäsi sokeria ja maitoa. Aluksi vihreään teehen vaihtaminen tuntui ja maistui pahalta, mutta Rees alkoi vähitellen tottumaan teen makuun. Hän kertoi aloittaneensa päivänsä aina vihreällä teellä, minkä jälkeen töihin saavuttua hän nautti yhden kupillisen jokaista tuntia kohden. Kotiin päästyään hän joi vielä viimeisen kupillisen vihreää teetä.

Rees laihtui vuoden aikana noin 45 kiloa ja kertoo Huffington Post -sivuston mukaan, että laihtuminen johtui pelkästään vihreästä teestä. Hän joi vihreää teetä noin kymmenen kupillista joka päivä, ja sai 2.160 kupillisen jälkeen laskettua painoindeksinsä sairaalloisesta lihavuudesta normaaliin 24,8 lukemaan painaessaan noin 60 kiloa.