Vanhemmuudesta kirjoittava neuvoo: ”Ei lapsia lentokoneeseen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut vanhemmat nauttivat siitä, että he voivat viedä lapsensa hoitoon ja lähteä kaksin lomalle viettämään laatuaikaa keskenään. Osa vanhemmista on kuitenkin sitä mieltä, että lapset täytyy ottaa aina mukaan.

Olivat lapset sitten vieraita tai omia, ne aiheuttavat erään vanhemmuusneuvojan mukaan aikuisille aina stressiä lentokoneessa. Neuvojalla oli kuitenkin yksinkertainen ratkaisu tähän.

Yksinhuoltajaäiti ja vanhemmuudesta kirjaa kirjoittava Kelly Rose Bradford ihmetytti katsojia ITV-kanavan This Morning -ohjelman haastattelussa antamillaan kommenteilla. Bradford oli sitä mieltä, että lapsia ei tulisi ottaa ollenkaan lentokoneeseen, koska ne aiheuttavat niin paljon stressiä sekä omille vanhemmilleen että muille aikuisille.

Bradford perusteli kommenttiaan niin, että aikuinen haluaisi rentoutua lomansa alkaessa jo lentokoneessa, mutta ei pysty siihen jos kuulee lapsen kiukuttelevan lähellä. Bradford ymmärtää sen, että vanhemmat ottavat jatkossakin lapsiaan lennoille hänen kehotuksistaan huolimatta, minkä vuoksi Bradford toivookin lentoyhtiöiden tekevän jatkossa lentoja, jotka ovat sallittuja vain aikuisille matkustajille.