Caitlyn Jenner julkaisi ensimmäisen selfien – sai vinkkejä tyttäriltään?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Caitlyn Jenner on julkaissut Instagramissa ihka ensimmäisen selfiensä. Tähtönen kertoi epäröineensä kuvan julkaisua, mutta sitten hän rohkaistui tyttäriensä yllyttämänä.

Caitlynin perheenjäsenet ovat todennäköisesti antaneet vinkkejä hyvään selfieen, sillä Kardashianit ja Jennerit ovat tunnettuja itsestään räpsityistä kuvista. Kim Kardashian muun muassa julkaisi selfie-kuvistaan kootun kirjan.

Daily Mail -lehden mukaan Caitlyn on valittu ehdolle Teen Choise -palkintogaalan Social media Queen -kategoriaan. Jotta hänellä olisi mahdollisuuksia voittoon, oli hänen julkaistava ainakin yksi selfie osoittaakseen olevan ehdokkuuden arvoinen. Voisi luulla, että kuva oli vain alkua Caitlynin tulevalle selfievillitykselle.