Känniääliö riehui lentokoneessa – ei suostunut sulkemaan puhelintaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chicagossa United Airlinesin matkustajakone on joutunut keskeyttämään lähtönsä riehuvan matkustajan takia. Humalassa ollut Adam Kealing ei ollut suostunut sammuttamaan matkapuhelintaan nousun ajaksi.

Mies oli alkanut käyttäytyä uhkaavasti ja lopulta lähtö jouduttiin keskeyttämään. ABC 7 -kanavan mukaan Kealingin toukkarointi oli saanut muut matkustajat hermostumaan. Miehen itsekkään ja ajattelemattoman toiminnan johdosta muut lentomatkustajat joutuivat kärsimään lennon viivästyksestä.

Daily Mail -lehden mukaan Adam löi yhtä matkustajaa poistuessaan koneesta. Väkivaltainen käytös ei loppunut siihen, vaan mies pahoinpiteli myös portilla odottaneita poliiseja. Viranomaiset ilmoittivat, että Adam Kealing on pidätetty ja hän tulee saamaan syytteet pahoinpitelystä. Sen lisäksi Kealing tuomitaan todennäköisesti tuntuviin sakkoihin lentokoneessa riehumisensa johdosta.