Kylie Jenner antoi kanilleen odottamattoman nimen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kylie Jenner on hankkinut itselleen lemmikkikanin. Tähden mukaan uuden perheenjäsenen nimivalinta ei ollut vaikea. Hän nimesi kaninsa isänsä mukaan, sillä hän halusi, että perheessä olisi jälleen yksi Bruce.

Daily Mail -lehden mukaan Kylie on ollut uudesta tulokkaasta innoissaan. Hän on julkaissut Snapchat -palvelussa videoita pienestä ja suloisesta kanista. Us Weekly -lehden mukaan kani on löytöeläinkodista.

Bruce Jenneristä Caitlyn Jenneriksi muuttunut isä on ollut ilahtunut tyttärensä tempauksesta. Hänen mielestään on suuri kunnia, että uudella perheenjäsenellä on häntä kunnioittava nimi.

Kyliella on edessään muutamia haasteita pienen kanin kanssa, sillä Jenner omistaa koiria. Hänen uskoo kuitenkin lemmikkien tulevan toimeen ja hän pitää huolen, että lemmikkien tutustuminen tapahtuu valvotuissa oloisuhteissa.

#kyliejenner

Video, jonka Kylie Jenner Snapchats HERE! (@kylizzle.snapchat) julkaisi

#kyliejenner

Video, jonka Kylie Jenner Snapchats HERE! (@kylizzle.snapchat) julkaisi