Poni ei päästänyt kaveriaan kameran eteen – näyttävä potku persuksiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hevosia paljon pienemmät ja monien mielestä myös suloisemmat ponit voivat näyttää hellyttäviltä pienen kokonsa vuoksi, mutta ne ovat myös pippurisia ja yllättävän vahvoja eläimiä. Erään uutislähetyksen insertissä nähtiin poni, joka ei halunnut pienemmän lajitoverinsa saavan lähetysaikaa.

Toimittaja oli tutustumassa Salem County Fair -maatilamessuille ja sai seurakseen lähetykseen kolme tyttöä poniensa kanssa. Tytöt esittelevät lähetyksessä vuorotellen itsensä ja poninsa, mutta kolmas ja pienin poni ei päässytkään esittelyyn asti, kun vieressä oleva poni potki sen pois kuvasta.

Poni taisi pelästyä kovaäänistä ja energistä toimittajaa kameramiehineen, ja päätti alkaa potkimaan kameran vieressä olevaa pienempää ponia. Poni potkaisi vieressä olevaa ponia, joka riuhtoi itsensä irti tytön otteesta. Ponista kiinni pitänyt tyttö kaatui ponien riehaantumisen seurauksena ja purskahti itkuun. Jälleen todistettiin, että suorien uutislähetysten ja eläinten yhdistäminen ei aina suju mutkitta.