Hulvaton tempaus! Stuertti fiilisteli Top Gun -elokuvamusiikkia lennolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

The Southwest Airlinesin henkilökunta oli päättänyt ilahduttaa matkustajiaan hauskalla yllätyksellä. Nousun aikana lentokoneessa nimittäin soitettiin Top Gun -elokuvasta tunnettu Danger Zone -hittiä.

Jotta elokuvamainen kokemus olisi maksimaalinen, oli yksi stuerteista alkanut huudella mikrofoniin elokuvarepliikkejä. Lentokone nousi kiitoradalta ilmaan ”Highway to the Danger Zone” -sanojen siivittämänä.

Ilmeisesti lentkoneessa oli paljon Top Gun -faneja, sillä matkustajien mielestä tempaus oli kerrassaan riemastuttava. Nousun ajan heistä tuntui kuin he olisiva olleet osa toimintaelokuvaa. Daily Mail -lehden mukaan The Southwest Airlines on saanut paljon posiitiivista palautetta tekonsa ansiosta, vaikkakin se jääkin vain yksittäiseksi tempaukseksi.