Kenguru ihastui pehmoleluun – ovat nyt erottamattomat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä orvoksi jääneet eläinten poikaset saavat lohtua isoista pehmoleluista, joita hoitajat antavat heidän halailtavakseen. Nyt pieni kengurun poikanen on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa leviävällä kuvalla, jossa kenguru halaa suloista isoa pehmolelunallekarhua.

Tim Beshara on julkaissut ihanan kuvan Twitter-tilillään Doodlebug-nimisestä kengurun poikasesta, joka halaa pehmolelunallea. Besharan äiti on töissä Wires-nimisessä eläintensuojelupaikassa, jonne pikkuinen Doodlebug oli tuotu ilman emoa. Sille oli annettu hoidossa ollessaan nalle, jota pikkuinen sai helliä.

Doodlebug on vasta kaksi kuukautta vanha orvoksi jäänyt kenguru. Beshara kertoi Daily Mail -lehdelle hänen äitinsä Gillianin arvioineen, että poikanen oli pudonnut emonsa pussista tai sen emo oli tapettu. Doodlebug sai hoidossa ollessaan lohtua pehmolelusta, jota piti kovin ottein kiinni. Kenguru on nyt hoidettu kuntoon ja palautettu takaisin luontoon.