Koira euforisessa tilassa: Kutiseva kohta sai rapsutusta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Outoja ääniä kuullut koiranomistaja oli säikähtänyt huomatessaan, että äänet tulivat hänen lemmikistään. Kaikki ei kuitenkaan ollut sitä, miltä kuulosti. Koira oli nimittäin löytänyt hyvän paikan rapsuttaa kutisevaa alaselkäänsä ja se äännehti rapsutuksen tuottamasta mielihyvästä.

Kun omistaja tajusi mistä oli kyse, alkoi hän nauraa koiralleen. Huvittava rapsutustuokio päätyi lopulta omistajan kuvaamalle kotivideolle. Koira vinkui kovaäänisesti hieroessaan alaselkäänsä lipaston reunaa vasten. Vinkuminen ei kuitenkaan viestinyt kivusta vaan nautinnosta.

Kutiseva selkä oli ilmeisesti vaivannut koiraa kauan ja nyt se oli viimein keksinyt keinon raapia kohtaa. Monet voivat samaistua koiran tuntemuksiin, sillä kukapa ei pystyisi olla raapimatta kutisevaa ihoaan.