Oksettava löytö supermarketin kalapihveistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuria määriä eineksiä tuottavissa tehtaissa tapahtuu välillä virheitä ja ruokapakkauksiin saattaa epähuomiossa päätyä jotain sinne kuulumatonta. Eräs nainen oli kuitenkin järkyttynyt pahanpäiväisesti huomattuaan, että hänen kalapihvissään on sisällä kokonaisena liiskattu tipu.

27-vuotias Rochelle Lainé oli ostanut Seahamin Aldi-ruokakaupasta Northern Catch -merkkisiä kalapihvejä pakastealtaasta. Kun nainen oli avannut kahden pihvin paketin hänen katseensa oli kiinnittynyt toiseen kalapihviin, jossa huomasi kokonaisen tipun. Tipu oli liiskattu kalapihviin kokonaisena ja siitä oli erotettavissa myös pää ja nokka.

Katsottuaan tarkemmin myös toista kalapihviä, nainen huomasi senkin sisältä törröttävän kaksi pientä linnun koipea ja osa siipeä. Nainen oli todella ällöttynyt näystään ja vannoo, että ei enää koskaan astu jalallaankaan Aldiin ruokaostoksille.

Aldi on pahoitellut Daily Mail -lehden mukaan tapahtunutta ja kertonut poistavansa kyseisen tuotteen hyllyiltään. Aldi kommentoi myös, että tuote on ostettu brittiläiseltä valmistajalta, joiden tehtaalla valmistetaan vain kalaa ja muita mereneläviä. Aldi kertoo tutkivansa asiaa tarkemmin ja selvittävän, miten linnut ovat voineet päätyä kalapihveihin.