Poika rakensi sotasankari-isälle pyörätuolin – mallia panssarivaunusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Peter Shaw päätti yllättää toisessa maailmansodassa taistelleen isänsä pyörätuolilla, joka näyttää aivan panssarivaunulta. Shawin isän pyörätuoli oli jäänyt rantahiekkaan jumiin, jolloin poika päätti, että isä tarvitsee hieman tuunatumman pyörätuolimallin.

60-vuotias Peter Shaw rakensi yhdessä kolmen ystävänsä kanssa 96-vuotiaalle isälleen panssarivaunulta näyttävän pyörätuolin. Pyörätuoli toimii moottorilla ja telaketjuilla, ja se pystyy kulkemaan noin 13 kilometrin tuntivauhtia. Pyörätuolissa on hienon ulkonäkönsä lisäksi myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia kuin esimerkiksi peruutusmahdollisuus.

Daily Mail -lehti kertoo, että paikalliset lahjoittivat osia Shawlle isän pyörätuolin rakentamiseen, joka vei miehiltä noin 30 tuntia aikaa. YouTube-videolla nähdään, miten Eddie Shaw liikkuu uudessa pyörätuolissaan. Mies näyttää olevan todella otettu poikansa tekemästä panssarivaunusta ja istuu siinä leveä hymy huulillaan.