Asukas huomasi tappelun takapihalla – kenguruilla nyrkkitappelu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kengurut ovat Australiassa todella tuttu näky, ja niitä on totuttu näkemään jopa asuinalueiden pihamailla. Nyt eräs Australian Launceston Tasmaniassa asuva henkilö sai kuvattua pihalla tappelevia kenguruita, joilla oli kunnon kahakka käynnissä.

Uroskengurut ovat todella väkivaltaisia ottaessaan yhteen. Ne eivät yleensä lopeta taistelua, kunnes toinen perääntyy tai menee tajuttomaksi. Nyt YouTube-videolla nähdään, kun kaksi kengurua ottavat yhteen videota kuvaavan henkilön takapihalla.

Henkilö on aluksi kuvannut asuntonsa sisältä ikkunan takaa pihalla tappelevia kenguruita. Hän menee kuitenkin pian lähemmäs parvekkeelle katsomaan, kun kaksi kengurua lyö toisiaan minkä ehtii. Kenguruiden taistelu näyttää todella ihmismäiseltä, kun kengurut seisovat takajaloillaan ja yrittävät etujaloillaan lyödä toista kuonoon tai saada kaulasta kuristusotetta.