Emoji-hymiöt saavat oman elokuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei ole olemassa ideaa, jota Hollywood ei yrittäisi muuttaa elokuvan muotoon – varsinkaan, mikäli kyseisellä idealla voi tehdä potentiaalisesti paljon rahaa. Legot saivat viime vuonna oman elokuvansa, ja studiot suunnittelevat myös esimerkiksi Minecraftin, Tetriksen ja Angry Birdsin tuomista valkokankaalle.

Nyt Sony-tuotantoyhtiö on puolestaan valmistelemassa emoji-hymiöihin perustuvaa elokuvaa. Deadline-sivuston mukaan yhtiö on solminut seitsemännumeroisen sopimuksen tuodakseen sosiaalisesta mediasta tutut hymynaamat valkokankaalle. Toisin kuin esimerkiksi Legojen tapauksessa, emoji-ikoneita ei ole suojattu erillisillä tekijänoikeuksilla.

Emoji-elokuvan käsikirjoittajina toimivat Eric Siegel ja Anothony Leondis, joista jälkimmäinen on ohjannut Kung Fu Panda: Secrets of the Masters -lyhytelokuvan. Kaksikko kaupitteli ideaa eri tuotantoyhtiöille, ja kolmen ison studion kerrotaan kilpailleen oikeuksien voittamisesta keskenään. Hollywood ilmeisesti uskoo siis vahvasti emojien voimaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat