Kissan röyhkeydellä ei rajaa – hyppäsi omistajansa ruokalautaselle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissanomistaja on julkaissut netissä videon viekkaasta lemmikistään. Keittiöön asennettu valvontakamera oli nimittäin taltioinut videolle hetken, jolloin kissa loikkasi liesituulettimen päältä miehen ruokalautaselle.

Pahaa-aavistamaton kissanomistaja oli asetellut ruoka-astian keittiön saarekkeelle. Sen jälkeen hän alkoi valmistella ruokansa lisukkeita. Herkullinen kana-ateria oli kiinnittänyt kissan huomion. Viirusilmä selvästi halusi maistiaisen ruoasta, sillä se loikkasi suoraan ruokalautaselle.

Hyppy ei mennyt suunnitellusti ja kissa otti jalat alleen. Daily Mail -lehden mukaan omistaja havahtui lautasen kolahtamiseen ja kääntyi katsomaan ruokaansa. Kissa oli laskeutunut suoraan hänen päivällisensä päälle. Omistaja suhtautui asiaan huumorilla ja totesi videollaan, että tapaus on hyvä esimerkki siitä, millaista on elää kissojen kanssa.