Näyttelijäkaunottaren kaula-aukko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Meagan Good lukeutuu Hollywoodin tähtilupauksiin. Neitokainen paljasti taannoin pantanneensa seksiä poikaystävältään DeVon Franklinilta vuoden ennen kuin pariskunta sinetöi suhteensa sormuksilla. He menivät naimisiin vuoden 2012 kesällä Malibussa.

Meagan on nyt ikuistettu FOX-televisiokanavan järjestämissä All Star -juhlissa West Hollywoodin Soho Housessa. Kaunotar marssi bileisiin näyttävässä punaisessa cocktail-mekossa, jonka kaula-aukko oli yksi illan rohkeimmista.

Meagan Good tunnetaan rooleistaan elokuvissa Stomp the Yard, The Love Guru ja Jumping the Broom. Viimeksi hänet on nähty Think Like a Man ja tulevassa Anchorman 2: The Legend Continues -elokuvissa. Kaunottaren kumppani DeVon Franklin on aikamoinen mies, sillä hän suostui vuoden mittaiseen selibaattiin rakkaansa takia.

Splash
Splash
Splash
Splash