Joukkorahoituksella miljonääriksi – ja se toimii!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään joukkorahoitusta käytetään moniin eri tarkoituksiin. Aiemmin joukkorahoituksen avulla saatiin rahoitettua esimerkiksi taidetta tai teknologiaa eteenpäin vieviä laitteita, mutta nykyään moni hakee joukkorahoituksen avulla muilta apua sairaan lapsensa hoitokuluihin tai vaikkapa lomamatkaan.

Nyt eräs muukalainen haluaa tehdä itsestään miljonäärin. Wemadeamillionaire.com-nimisen verkkosivuston perusidea on se, että sivuston perustajasta tehdään miljonääri. Henkilö kertoo kyseessä olevan 90 päivää kestävä sosiaalinen kokeilu, jossa hän haluaa testata internetin ja joukkorahoituksen voimaa.

Internetin kollektiivinen voima voi tehdä kenestä tahansa miljonäärin, ja nyt sivuston perustanut haluaa tulla miljonääriksi. Sanotaan, että se ei ole tyhmä, joka pyytää vaan se, joka antaa. Sanonta toimii tässäkin tilanteessa hyvin, sillä ihmiset ovat alkaneet lahjoittamaan rahaa sivustolle. Lahjoituksen voi valita kolmesta eri summasta 1,29 dollarin ja 9,99 dollarin väliltä. Tällä hetkellä miljonäärihanke on kerännyt henkilölle 11.864 dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat