Opettaja halusi lahjoittaa tietovisavoittonsa oppilaille – sitten tapahtui jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori australialaisopettaja on saanut koululaisten vanhemmat herkistymään hyväsydämisellä teollaan. Nainen nimittäin ilmoitti lahjoittavansa oppilaidensa hyväksi osan voittorahoistaan, jos hän pärjäisi Haluatko miljonääriksi? -tietokilpailuformaatissa.

Bri Dredge kertoi ohjelmassa, että hän ostaa koulunsa 200 oppilaalle uudet kengät, mikäli hän voittaa kisassa rahaa. Koulu-univormuihin kuuluvat kengät olivat monilla oppilailla puhki kuljettu ja hän tiesi, että kaikilla vanhemmilla ei ollut varaa uusiin kenkiin.

Dredge voitti kisasta lopulta 20.000 Australian dollaria. Vaikka voitto ei ollut suuri, aikoi opettaja pitää lupauksestaan kiinni. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Kenkiä valmistavan yrityksen johtaja oli nähnyt televisiossa esitetyn jakson ja hän halusi auttaa hyväsydämistä opettajatarta ja hänen oppilaitaan.

Daily Mail -lehden mukaan Bluntstone-yrityksen toimitusjohtaja Steve Gunn ilmoitti hiljattain, että yritys lahjoittaa kaikille koulun oppilaille uudet kengät. Opettajatar oli ansainnut voittorahansa ja hän sai pitää ne, sillä yritys antaisi kengät ilmaiseksi. Tempaus on osoittanut, että hyväsydämisyyden aika ei ole vielä ohi.