Tällaisen meikin miehet haluaisivat nähdä kumppaneillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaaminen on useammille miehille melko tuntematonta maaperää. Kerroimme aiemmin Cosmopolitanin tekemästä videosta, jossa miesten meikkaustaidot laitettiin testiin niin, että heidän tuli meikata naisia.

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jossa miesten ei tarvitse meikata naisia vaan kertoa meikkitaiteilijalle, miten he haluaisivat tyttöystävänsä meikkaavan.

Moni nainen meikkaa itseään varten, mutta osa voi välillä laittaa tummemman silmämeikin tai ruusunpunaiset huulet miehensä mieliksi. Nyt poikaystävät saivat kuvailla meikkitaiteilija Kandee Johnsonille, millaisen meikin he haluaisivat tyttöystävillään nähdä.

Meikkitaiteilija yritti parhaansa mukaan tehdä tyttöystäville juuri sellaisen meikin kuin miehet olivat kuvailleet. Miehet toivoivat punaisia huulia, vähän vaaleampaa tai ruskettuneempaa ihoa ja kleopatratyylisiä paksuja rajauksia yläluomiin. Osa miehistä yllättyi lopputuloksen nähtyään positiivisesti, mutta erään poikaystävän täytyi myöntää olleensa väärässä liian tumman huulipunan suhteen.