Teinityttö salakuljetti huumeita vaginassaan – huonosti siinä kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulliviranomaiset tutkivat nykyisin yhä useammin matkustajien matkatavaroita löytääkseen salakuljetettuja aineksia, kuten huumeita. Tästä syystä monet salakuljettajat ovat jo pitkään piilottaneet huumeet ruumiinsa onteloihin, kuten peräsuoleen ja vaginaan.

Nyt 19-vuotias teinityttö Miranda Baldonado jäi kiinni Yhdysvaltojen New Mexicossa piilotettuaan suuren määrän huumeita vaginaansa. Tyttö jäi kiinni, kun hänen autostaan löytyi ensin huumeita, ja sen jälkeen hänet passitettiin tarkempiin tutkimuksiin. Niissä selvisi, että vaginassa oli vielä suurehko huumepaketti, jota tyttö ei itse saanutkaan poistettua.

Lopulta viranomaiset joutuivat kuljettamaan nuoren salakuljettajan sairaalaan, jotta huumeet saatiin poistettua teinitytön sisältä. Tyttö ja hänen kaksi matkaseuralaistaan pidätettiin ja heitä odottavat nyt raskaat syytteet huumeiden salakuljetuksesta.