Lauren paljasti bikinikurvinsa Miamissa – takuulla huomattiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner nähdään suosikkiohjaaja Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta näyttelijätyön sijaan hänet tunnetaan edelleen paremminkin mallina ja paparazzikuvien tähtenä.

Eilen Lauren ikuistettiin Miami Beachilla, jossa hän keikisteli värikkäissä bikineissä ja esitteli upeaa bikinivartaloaan.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywood-tähdeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash