Matt Damonin muodonmuutokset ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Annika Kela

The Great Wall -elokuvan lehdistötilaisuudessa heinäkuun alussa taannoin näyttäytynyt Matt Damon sai paljon huomiota osakseen, koska hän saapui tilaisuuteen uudenlaisessa hiustyylissä. Damonille ominaisesta tyylistä poiketen hän oli kasvattanut hiuksensa todella pitkiksi.

Monet ehtivät jo olettaa, että pitkät hiukset olisivat nousemassa muotiin, mutta jo seuraavissa paparazzikuvissa Damon oli leikannut pitkät hiuksensa pois ja näytti hieman tutummalta. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa pohditaan olivatko pitkät hiukset aitoja. Seuraavassa The Great Wall -elokuvassaan Damon nähdään ilmeisesti pitkätukkaisena.

Kiinan muurin rakentamisesta kertova elokuva kiinnosti suuresti kiinalaismediaa ja elokuvasta udeltiin paljastuksia. Vaikka elokuvan näyttelijät eivät tehneet suurempia paljastuksia, kertoivat he, että elokuvaa varten jouduttiin rakentamaan kopio kiinan muurista, sillä aidolla muurilla kuvaaminen ei olisi onnistunut. Elokuvasta povataan jättimenestystä, sillä ainakin suurta osaa kiinalaisista kiehtoo tarinat kiinan muurista ja sen rakentamisesta.

Matt Damon, 1.8.2015, kuva: Splash
Matt Damon, 1.8.2015, kuva: Splash
Matt Damon, 2.7.2015, kuva: Splash
Matt Damon, 2.7.2015, kuva: Splash
Matt Damon, 2.7.2015, kuva: Splash
Matt Damon, 2.7.2015, kuva: Splash