Päivän hyvä työ: Mies pelasti pesukarhun poikaset roskiksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnetusti melko ahneita ja menevät ruoan perässä minne vain. Ne voivat murtautua ihmisten koteihin lemmikeille tarkoitetuista oviluukuista, ne varastavat ruokakipoista ja milloin mistäkin.

Nyt eräs lenkkeilijä löysi pieniä ahneita pesukarhuja roskalavasta. Lenkillä ollut mies oli löytänyt korkeaseinäisestä roskalavasta viisi pesukarhun poikasta. Pesukarhut olivat jotenkin päässeet roskalavan sisälle, mutta eivät pystyneet kiipeämään liukasta seinämää enää ylöspäin.

Pienet pesukarhut näyttivät todella pelokkailta ja yrittivät ähistä miehelle, kun hän asetti kepin roskikseen tikkaiksi pesukarhuille.

Mies löysi roskiksen vierestä paksun kepin, jonka asetti roskikseen. Ei mennyt montaakaan sekuntia, kun pesukarhut tajusivat sen olevan heidän keinonsa päästä pois pinteestään. He kurkkivat välillä miestä kohti ja lähtivät rohkeasti kiipeämään roskalavasta pois.