Mies sai sähköpostia murtovarkaalta: ”Mikä on tietokoneesi salasana?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiparin asuntoon oli murtauduttu keskellä päivää Middlesboroughissa. Murtovaras oli vienyt mennessään aviomiehen kannettavan tietokoneen, DVD-elokuvia ja alkoholia. Pariskunta oli ollut tapahtumahetkellä poissa kotoa.

Pari päivää murron jälkeen mies sai epäilyttävän yhteydenoton tietokonettaan koskien. Aviomiehelle oli lähetetty sähköposti, jossa nainen tiedusteli hänen tietokoneensa salasanaa. Lisa Hanrattyksi tunnistettu nainen väitti ostaneensa tietokoneen panttilainaamosta.

Viranomaisille Lisa oli entuudestaan tuttu ja nainen pidätettiin. Hänen hallustaan löytyi pariskunnan elokuvat ja kannettava tietokone. Telegraph-lehden mukaan Lisalla oli rikosrekisterissään useita huumausainerikoksia ja hänellä oli vakava huumeongelma. Hanratty sai kuusi kuukautta vankeutta murrosta ja hänet määrättiin huumevieroitukseen.