Maailman surkeimman biisin esittäjä tekee paluun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni muistaa Rebecca Blackin julkaiseman Friday-nimisen kappaleen 2011 vuonna. Friday-kappaleen musiikkivideo nousi todella nopeasti viraalihitiksi ja näkyi monien jakamana eri kanavissa, mutta useammin huonossa valossa. Rebecca Blackista tuli nopeasti yksi musiikkialan vihatuimmista teinitähdistä.

18-vuotias Rebecca on saanut käännettyä huonon maineensa miljooniksi seuraajiksi hänen omalle YouTube-kanavalleen. Omalla YouTube-kanavallaan Rebecca jakaa neuvoja kouludraaman kestämiseen, puhuu parhaista ja huonoimmista suudelmista ja jakaa neuvoja koulukiusaamisen kestämiseen.

Rebecca kertoi Buzzfeed-lehden haastattelussa, että huonoon palautteeseen ja kaikkeen pahan puhumiseen suhtautuminen vuonna 2012 oli hänelle todella vaikeaa aikaa eikä naisella ollut tuolloin ystäviä. Nyt Rebecca haluaa kuitenkin valmistuttuaan koulusta päästä samaan pyöritykseen uudelleen ja yrittää siipiään musiikkialalla hieman vanhempana ja viisaampana.

Rebecca aikoo ottaa kaksi välivuotta opiskelujensa päätyttyä ja keskittyä täysin uuden musiikin ja musiikkiuran tekemiseen. Rebecca kertoo esikuvakseen Taylor Swiftin, koska hän on niin kova bisnesnainen ja päässyt työskentelemään Eddie Wohl tuottajagurun kanssa.

in case you forgot what i look like

Kuva, jonka Rebecca Black (@justcallmerebecca) julkaisi

allllllways nice to meet ya :) hope to see you guys at VidCon!!

Kuva, jonka Rebecca Black (@justcallmerebecca) julkaisi