Selfie-kuvalla voi voittaa vuoden BonBon-makeiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän päätteeksi suomalaiset ovat saaneet viime päivinä viimeinkin nauttia helteistä, ja samalla sosiaaliset mediat ovat täyttyneet iloisista ja hauskoista selfie-kuvista. Nyt valokuva voi tuoda julkaisijalleen vuoden makeiset Staran ja BonBonin selfie-kilpailussa.

Ebumies, BonBon-kisa.
Ebumies, BonBon-kisa.

Kilpailuun voi osallistua yksinkertaisesti julkaisemalla Instagramissa hullunhauskan BonBon-selfien hasntagilla #bonbonkisa. Sen jälkeen Staran lukijat voivat äänestää hauskimpia valokuvia tykkäämällä niistä Facebookissa. Tällä hetkellä kisan johdossa on nimimerkillä Ebumies kuvansa julkaissut mies, jonka kilpailukuva nähdään yllä.

Lue kilpailun tarkemmat ohjeet tästä. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity niihin. Stara ei kerää tai tallenna kilpailijoiden yksityisiä tietoja rekisteriin.