Villisiat hyökkäsivät – mies menehtyi suojellessaan koiriaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Sisiliassa koiriaan ulkoiluttanut pariskunta törmäsi reitillään villisikalaumaan. Siat säikähtivät koirien läsnäoloa ja ne puolustautuivat hyökkäämällä uhan kimppuun. 77-vuotias Salvatore Rinaudo suojeli koiriaan ja jäi lopulta lauman armoille.

Salvatore kaatui kaatui maahan ja hän jäi villisikojen jalkoihin. Vaimo Rosa loukkaantui myös villisikojen hyökkäyksessä. Pariskunta kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi. Myöhemmin selvisi, ettei Salvatore ei selvinnyt hengissä.

Pariskunnan koirat selviytyivät Salvatoren ansiosta ilman loukkaantumisia. Daily Mail -lehden mukaan aggressiivisista villisioista on tehty useita ilmoituksia Il parco della Madonien -luonnonpuiston vartijoille. Asiaan ei ole puututtu ja nyt hyökkäys on vaatinut ihmisuhrin. Viranomaiset ovat ottaneet asian selvittääkseen.