W.A.S.P. klubikiertueelle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavylegenda W.A.S.P. julkaisi viimeisimmän studiolevynsä kuusi vuotta sitten, mutta fanien pitkä odotus palkitaan lokakuussa, kun yhtye julkaisee 15. albuminsa. Samalla yhtye suuntaa lokakuun alussa klubikiertueelle Suomeen.

– On aikoja minkä tahansa bändin uran aikana, että jotenkin kaikki asiat vain kiteytyvät toisiinsa. Heidän kokemuksensa, vaikutteet ja henkilökohtaiset ajoitukset saattaa ne yhteen. Näin on tapahtunut tämän levyn kanssa, Blackie Lawless kommentoi uutta levyä.

W.A.S.P. tuli esille aikanaan vuonna 1982 Los Angelesin shock rock -piireistä. Kolmen vuosikymmenen aikana ovat tehneet 17 maailmankiertuetta ja 15 studiolevyä eivätkä ole tämän aikana perustyyliään tai soundiaan muuttaneet. Golgotha -levy jatkaa siitä mihin Dominator ja Babylon jäi.

Yhtye esiintyy syksyn klubikiertueellaan Seinäjoella, Helsingissä, Oulussa ja Tampereella.

07.10.2015, Seinäjoki, Rytmikorjaamo
09.10.2015, Helsinki, Kulttuuritalo
10.10.2015, Oulu, Areena
11.10.2015, Tampere, Pakkahuone

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat