Ohhoh, Cristiano Ronaldo esitti koditonta Madridissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo yllätti Madridissa faninsa valeasuun pukeutuneena. Ronaldo esitti miestä, joka yritti kerätä kadulla rahaa näyttämällä temppuja jalkapallon kanssa. Hän yritti myös samalla iskeä erään naisen pyytämällä hänen puhelinnumeroaan, mutta nainen ei lämmennyt parrakkaalle valeasulle.

Ronaldo menee toriaukiolle jalkapallon ja koiran kanssa. Hän on piilottanut todellisen henkilöllisyytensä tekoparran ja peruukin alle, minkä vuoksi kukaan ei tunnista häntä. Muutama kiinnittää huomiota miehen jalkapallon käsittelytaitoihin, mutta useammilta tuntematon pelailija jää huomiotta.

Erään pojan suostuessa pallottelemaan Ronaldon kanssa jalkapallotähti päättää paljastaa henkilöllisyytensä. Hän suostuu antamaan nimikirjoituksen palloon, jonka antaa pojalle. Poika taitaa ihmetellä, miksi kadulla kerjäävä mies antaa hänelle nimikirjoituksen, mutta yllättyy todella, kun parran ja peruukin alta paljastuukin itse Cristiano Ronaldo. Ihmisjoukko kerääntyy nopeasti jalkapalloilijan ympärille ja yrittää saada kuvia hänestä.