Mitkä kurvit 50-vuotiaalla! Uhkea poptähti palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla supertähdeksi noussut laulaja Heather Small tuskin sanoo mitään kovin monelle suomalaiselle, mutta aikoinaan hän teki house- ja garage-musiikkien historiaa erityisesti M People -yhtyeen keulahahmona. Sittemmin myös soolouraa tehnyt laulajatar on nyt tehnyt näyttävän paluun parrasvaloihin.

Vuosien ajan parrasvaloista poissa ollut Heather Small esiintyi eilen Iso-Britannian Cheshiressä sijaitsevassa Capesthorne Hallissa järjestetyssä Rewind North -konserttitapahtumassa. Samalla hän osoitti faneilleen olevansa edelleen upeassa fyysisessä kunnossa.

50-vuotias Heather Small tuli tunnetuksi 90-luvulla laulajana M People -yhtyeestä, jonka klassikkohitteihin lukeutuvat muun muassa Moving on Up, Don’t Look Any Further, One Night in Heaven ja Renaissance. Small lauloi myöhemmin myös Black Box -yhtyeen Ride On Time -klassikon uudella versiolla. Soolouransa hän käynnisti vuonna 2000 julkaistulla Proud-albumilla, mutta siitä ei tullut jättimenestystä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash