Isän raju sahaleikki – huijasi kätensä irtoavan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaismies on julkaissut Facebookissa videon, jossa hän jekuttaa pientä poikaansa. Rakennusmiehen roolin omaksunut pikkupoika lähestyi isäänsä näyttääkseen kuinka taitava hän oli käsittelemään lelusahaansa.

Isä oli valmistautunut poikansa leikkiin varaamalla hihaansa tekokäden. Kun poika tuli sahaamaan isänsä kättä, putosi se yllättäen maahan. Isä alkoi leikkimielisesti karjua kivusta.

Pieni poika ei ollut varautunut tilanteeseen ja hän säikähti. Lapsukainen perääntyi ja katsoi kauhistellen lattialla olevaa tekokättä. Perheen vanhemmat saivat ilmeisesti hyvät naurut pienokaisensa pelottelusta. Isä on kertoi Facebookissa, että poika myöhemmin huomasi isänsä huijanneen, eikä hän traumatisoitunut tilanteesta. Poika leikkii edelleen päivittäin lempilelullaan, eli sahalla.

Thee Ole Fake Hand Trick hehehe , He was petrified Untill I Popped Me Real Hand Out. #GoodGagDad – Jukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Sever on 15. heinäkuuta 2015