Isäntä järkyttyi koiriensa leikkikaverista – käärme ei ollut mikään purulelu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat näkevät monissa eläimissä itselleen leikkikaverin. Monet ystävystyvät hevosten, lampaiden tai vaikka lehmien kanssa ja jahtaavat kissojakin mielellään. Eräs koiranomistaja järkyttyi kuitenkin pahanpäiväisesti nähdessään koiriensa vaarallisen leikkikaverin.

Bangkokissa Thaimaassa kuvatulla YouTube-videolla nähdään kaksi koiraa, jotka leikkivät todella vaarallisen käärmeen kanssa. Omistaja kuvaa puhelimellaan videolle koiria, jotka piirittävät pihalla vihaista ja uhattuna olevaa kobraa. Nainen pelästyy monta kertaa ja tuntuu pelkäävän koiriensa puolesta, kun käärme hyökkää koiria kohti.

Koirat tuntevat selvästi yhdessä olevansa paljon vahvempia kuin kobra eivätkä pelkää käärmettä laisinkaan. Koirat piirittävät kobraa ja välillä koirista pienempi nappaa käärmeen myös suuhunsa ja heiluttaa käärmettä. Kobra näyttää yrittävän pakoon koirien käsittelystä, mutta koirakaverit ovat päättäneet yhdessä nujertaa myrkyllisen vastustajansa.