Rihanna bikineissä rannalla – imetti apinaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaikka poptähti Rihanna on saavuttanut supertähden asemansa Yhdysvalloissa, on hän edelleen ylpeä barbadoslaisesta taustastaan. Tähti on nähty useisiin otteisiin viettämässä vapaa-aikaansa Karibianmerellä sijaitsevan saarivaltion auringon alla. Nyt hänet kuvattiin hieman erikoisissa puuhissa.

Supertähti ikuistettiin nimittäin nauttimassa auringosta mustissa bikineissä, mutta yllättäen jopa paparazzit joutuivat hieraisemaan silmiään. Rihannan sylissä oli nimittäin pienikokoinen apinapoikanen, jota tämä imetti tuttipullosta.

Barbadoksella vietetään vuosittain Kadooment Day -nimistä juhlapäivää, joka kulminoituu näyttävään paraatiin. Rihanna nähtiin juhlistamassa päivää asianmukaisen säihkyvissä ja erittäin paljastavissa, timanteilla ja sulilla koristelluissa juhlatamineissa. Tilaisuudessa nähtiin myös brittiläinen Formula 1 -kuski Lewis Hamilton. Autourheilijan ja poptähden on epäilty seurustelevan salaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash