Frendit-tähdet tyrmistyivät – ei kutsuttu Jennifer Anistonin häihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Frendit-sarjan näyttelijät Matthew Perry ja Matt LeBlanc ovat kertoneet olleensa yllättyneitä entisen vastanäyttelijänsä Jennifer Anistonin naimisiinmenosta. Häät olivat olleet niin pienimuotoiset ja intiimit, että osa näyttelijättären ystävistä oli jäänyt häiden ulkopuolelle.

Entertainment Tonight -lehden mukaan kumpikaan miehistä ei tiennyt Jenniferin edes suunnittelevan häitä. Naimisiinmeno oli tullut molemmille yllätyksenä.

Miehet kuitenkin ymmärtävät, että Aniston halusi pitää häät salassa. Se tarkoitti myös sitä, että vain muutamat läheiset oli kutsuttu paikalle. Perry ja LeBlanc ovat molemmat toivottaneet Jenniferille ja Justinille onnea. Frendit-näyttelijät ovat iloisia siitä, että pariskunta on viimein astellut alttarille ja molemmat heistä ovat onnellisia.