Koiranpennut pelastettiin – koiraemo itki kyyneleitä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koirapentueen pelastusoperaatio oli huipentunut hetkeen, jolloin pennut pääsivät turvallisesti emonsa luo. Yksi pelastajista kuvasi iloisen hetken videolle ja sitten hän huomasi erikoisen yksityiskohdan. Koiraemo alkoi nimittäin itkeä.

Pelastajat seurasivat koirien hellää jälleennäkemistä ja he herkistyivät nähdessään koiraemon reaktion. Yksi pelastajista silitti koiraemon päätä lohduttaakseen sitä. Vaikka koiran kyynelehtivä reaktio ei ollut ihmisiin verrattavaa itkemistä, oli sen näkeminen liikuttavaa katsottavaa.

Metro-lehden mukaan koiranemon kyynelehtiminen johtui reaktiosta, joka syntyi hädän ja stressin purkautumisesta. Pentujen pelastumisesta huojentunut emo vaikutti olevan kiitollinen pelastajille. Emo oli selvästi kärsinyt pentujensa hädästä ja tilanteen purkautuessa sen silmät olivat kostuneet.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat