Karma iski! Rasisti räjäytti jalkansa pommia rakentaessaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karma on jälleen nostanut päätään, kun eräs rasisti räjäytti oman jalkansa irti rakennellessaan pommeja vanhempiensa autotallissa, joka oli vuorattu erilaisilla rasismi-, natsi-, ja Ku Klux Klan -aiheisilla kuvilla.

45-vuotias New Yorkin Wheatlandissa asuva Michael O’Neill oli vuorannut vanhempiensa autotallin natsisymbolein, Ku Klux Klan -julistein ja erilaisia rasistisia tarvikkeita ja kuvia hyväksikäyttäen. Hän oli tuntemattomasta syystä alkanut rakentelemaan pommeja, joista yksi oli vahingossa räjähtänyt miehen läsnäollessa ja tuhonnut miehen jalan.

O’Neillin koristelemasta autotallista oli löytynyt pommintekovälineitä ja useita rekisteröimättömiä aseita. Mies on syytettynä erilaisten aseiden hallussapidosta, minkä lisäksi tuomari kehotti miehen vangitsemista perustelemalla, että hän on selvästi uhaksi yhteiskunnalle. O’Neill istuu tällä hetkellä Metro-lehden mukaan 10 vuoden vankeustuomiota, minkä lisäksi sai 10.000 dollarin sakot.