Englanninbulldoggi rakastaa flipperiä – yllyttää isäntää pelaamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla koiranomistajilla on yhteisiä harrastuksia lemmikkiensä kanssa. Oli kyse sitten koiranäyttelyissä käymisestä, agilitystä tai yhteisestä pallopelistä, koiran kanssa ajan viettäminen jonkin puuhailemisen merkeissä on aina hyvä tapa luoda vahva side lemmikkiinsä.

Eräällä miehellä on kuitenkin melko epätavallinen yhteinen peliharrastus englanninbulldogginsa kanssa.

Chubbs-niminen englanninbulldoggi rakastaa flipperin pelaamista. YouTube-videolla Chubbsin omistaja kysyy koiralta, haluaisiko se mennä hänen kanssaan pelaamaan flipperiä. Koira lähtee heti juoksemaan ja johdattamaan miestä kohti huonetta, jossa peli sijaitsee.

Koira johdattaa isännän talon kellariin, josta flipperipöytä löytyy. Chubbsilla on oma paikka pelin vieressä ja sille on laitettu tuolikin jo paikalle valmiiksi odottamaan. Chubbs kurkottelee flipperin päälle tuolin avulla ja on lumoissaan pelin valoista, äänistä ja pelin sisällä liikkuvasta kuulasta.