Järkyttävä hissipila: Mehiläiset karkasivat laatikosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hurjista pilailuvideoistaan tunnettu Canal Boom on julkaissut Youtubessa videomateriaalia julmasta hissipilastaan. Tuholaistorjujaksi pukeutunut mies huijasi ihmisiä luulemaan, että hänen laatikoissaan olleet mehiläiset pääsivät karkuun.

Hississä olleet ihmiset menivät miehen tempauksesta paniikkiin, eivätkä he huomanneet, että mehiläisten kuljetuslaatikot olivat todellisuudessa tyhjiä. Pilailija onnistui lietsomaan ihmisten kauhua heittelemällä heidän päälleen paperisilppua.

Erinomaisten näyttelijänlahjojen ansiosta pila meni täydestä. Hississä olleet ihmiset olivat aidosti paniikissa. Ei ole ensimmäinen kerta, kun Canal Boom on suorittanut hississä julman pilan. Stara uutisoi aiemmin pilailijoiden tempauksesta, jossa mies huijasi saavansa ripulikohtauksen hississä. Vaikuttaisi siltä, että toistaiseksi pilailijoiden porukka ei ole epäonnistunut suorituksissaan.