Lentävä spagettihirviö ei olekaan tarua? Sukeltaja kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sukellustiimi on törmännyt Angolan rannikolla erikoiseen olentoon. Meren syvyyksissä uiskenteli harvinainen meduusa, joka tutkijoiden keskuudessa tunnetaan nimellä Bathyphysa Confifera.

Metro-lehden mukaan sukeltajat ilmoittivat havannostaan tutkijoille, jotka alkoivat tarkastella kuvamateriaalia. Pitkien pyyntilonkeroiden ansiosta meduusa on saanut lempinimen Lentävä spagettihirviö. Lentävän spagettihirviön kirkko ei ole kommentoinut kuvamateriaalia, mutta kirkon jäsenten on oletettu suhtautuvan asiaan huumorilla.

Viralliseksi kirkoksi julistautunut Lentävän spagettihirviön kirkko uskoo heidän esikuvanaan pitämän makaroniolennon luoneen maapallon aluksi vuoret, puut ja satujen kääpiöt. Jos spagettihirviö olisi todellinen olento, se todennäköisesti näyttäisi juurikin Bathyphysa Confifera -meduustalta.