Vaarallinen pyöräkilpailu jäätiköllä – Megavalanche osallistujan silmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Megavalanche on kilpailu, jossa tuhannet ihmiset kiitävät maastopyörillään alaspäin Ranskan Alppeja pitkin. Kuten arvata saattaa, tämän lajin parissa ei vältytä vauhdin huumalta, kuten ei myöskään rajuilta onnettomuuksilta.

Youtubessa julkaistulla videolla päästään seuraamaan, miltä Megavalanche näyttää kipailuun osallistuneen pyöräilijän näkövinkkelistä.

Kivikkoiset kalliot ja lumen peittävät rinteet pitävät huolen siitä, että monet ajajista kaatuilevat jo matkan alkuvaiheilla. Jamie Nicoll, jonka kypärään kiinnitetyllä kameralla video on kuvattu, päätyi kilpailussa seitsemännelle sijalle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat