Teini-Kardashian kuin isosiskonsa – bikinikurvit kuin tiimalasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kylie Jenner on tunnettu vaihtelevasta ja räväkästä tyylistään. Kaunotar täytti juuri 18-vuotta ja juhli synttäreitään näyttävästi uusissa vaaleissa hiustenpidennyksissään. Vaalea sävy lähenteli taannoin Kim Kardashianin esittelemää dramaattista muutosta lähes mustista hiuksista vaaleisiin.

Isosisko Kim tunnetaan erittäin muodokkaana julkkistähtenä, ja nyt näyttää siltä, että Kylie on pikkusiskoista hänen seuraajansa. Hoikan Kendallin sijaan Kylien vartalo on nimittäin kuin tiimalasi. Nuori kaunotar kuvattiin eilen lomailemassa rannalla Meksikossa Punta Mitassa.

25-vuotias Tyga sai yllätettyä 18-vuotiaan Kylien ökyautolla, jonka hinta on noin 320.000 dollaria. Synttärilahja oli koristeltu isolla punaisella nauhalla ja siitä taitellulla ruusulla. Kylien syntymäpäiväjuhlat olivat varmasti todella ikimuistoiset ja myös muut perheenjäsenet olivat paikalla juhlimassa 18-vuotiasta Jenneriä. Juhlaseurueessa oli Kendallin, Khloen ja Kimin lisäksi myös isä Caitlyn Jenner.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash