Näinkin koirat osaavat vaatia hellyyttä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat yleensä todella hellyydenkipeitä ja vaativatkin monesti huomiota ja rapsutuksia perheenjäseniltään. Etenkin rapsutusten kohdalla mikään ei tunnu suloisille karvakuonoille riittävän, minkä vuoksi ne ovat opetelleet näyttämään omistajilleen, milloin lisärapsutukset ovat tarpeen.

MrFunnyMals-kanava on julkaissut YouTube-tilillään hauskan videon koirista, jotka vaativat omistajiltaan rapsutuksia. He hakevat omistajiensa huomiota mitä hellyttävimmillä tavoilla uikuttaen, kiehnäten ja jopa sulkemalla isäntänsä kannettavan tietokoneen läpän kiinni.

Monet koirat esittävät, että eivät ymmärrä tai kuule ihmisiä silloin kun niiltä pyydetään jotain, mitä ne eivät mielellään tekisi. Nämä tapaukset kuitenkin todistavat jälleen kerran sen, että koirat ovat viisaita ja löytävät kyllä tavan kommunikoida ihmisten kanssa niin halutessaan.