Pikkupojat halusivat ratsastaa lampailla – ei mennyt ihan putkeen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uusiseelantilaisen perheen pienet pojat olivat saaneet omasta mielestään hyvän idean. He halusivat opetella ratsastamaan perheen lemmikkilampailla. Lampaat Dotty ja Sinead olivat pojille tuttuja, sillä pojat olivat varttuneet perheen kotieläinten ympäröimänä.

Niinpä pienokaiset ajattelivat, että lemmikit suostuisivat myös ratsuiksi. Perheenäiti Sally Steiner epäili, ettei ratsastamisesta tulisi mitään, mutta hän antoi poikiensa kokeilla.

Daily Mail -lehden mukaan äiti kuvasi lyhyen kotivideon poikiensa harjoittelusta. Vaikuttaisi siltä, että lampailla ratsastaminen jäi harrastuksena lyhyeksi, sillä pojat eivät pysyneet eläinten selässä.

Onneksi kukaan ei loukkaantunut erikoisessa harrastuksessa. Dotty ja Sinead ovat varmasti olleet helpottuneita, sillä ratsuna olemisen sijaan ne voivat keskittyä myös jatkossa olemaan pelkkiä lampaita.