Teinipoika heräsi korvakipuun – 10-senttinen oksettava löytö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että ihmiset nielaisevat unissaan useita hämähäkkejä elämänsä aikana, mutta korviin kiemurtelevista ötököistä ei ole varoitettu. Eräs 14-vuotias poika heräsi uniltaan kaamivaan korvakipuun, minkä jälkeen teki korvastaan puistattavan löydön.

Arkansasista kotoisin oleva Grant Botti oli herännyt kesken uniensa korvakipuun. Hän kaivoi korvaansa, jolloin huomasi siellä olevan jotain ylimääräistä. Botti otti luikertelevasta otuksesta kiinni ja vetäisi korvansa sisältä yli 10 senttimetriä pitkän tuhatjalkaisen.

Botti kertoi Metro-lehden mukaan olleensa edellisenä päivänä uimassa, milloin tuhatjalkainen on jo saattanut kiemurrella korvaan. Äiti Angela vei pojan lääkäriin tuhatjalkainen muovipussissa todisteena löydöksestä. Lääkäri katsoi korvaan ja löysi tuhatjalkaisen oleskelun jälkiä, kun hyönteinen oli aiheuttanut hiertymiä ahtautumalla pojan korvakäytävään.