Vaimon ruoanlaitto kesti liian kauan – mies haki avioeroa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nigerialaismies on hakenut avioeroa vaimostaan 25 avioliittovuoden jälkeen. Syy erolle oli aviomiehen mukaan se, että vaimolla kesti liian kauan tehdä hänelle ruokaa. Mies koki, että vaimo ei enää suoriutunut aviopuolison tehtävistään.

Avioeroa hankenut Olufade Adekoya kertoi olevansa onneton, koska hänen vaimonsa ei enää valmistanut hänelle ruokaa ajallaan. Mies kertoi kärsineensä nälkää vaimonsa tahallisen hidastelun seurauksena.

Vaimo Olusola on kiistänyt väitteet. Nainen kertoi, että hän tekee miehelleen ruokaa aina, kun mies käskee. Vaimon mukaan ruoanlaitto on vain tekosyy ja todellisuudessa mies haluaa eron voidakseen olla toisten naisten kanssa.

Telegraph-lehden mukaan tuomari Olu Adebiyi sai asian käsiteltäväkseen oikeudessa. Tuomari kertoi, että hän yritti kaikkensa, jotta pariskunta olisi saanut erimielisyytensä sovittua. Niin ei kuitenkaan käynyt. Adebiyin mukaan on todennäköisesti ensimmäinen kerta, kun Nigeriassa avioero on myönnetty ruoanlaittoon liittyvin perustein.