Ed Sheeranille valtava leijonatatuointi rintaan – kunnianosoitus Cecilille?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Ed Sheeran on tunnettu mieltymyksestään värikkäisiin tatuointeihin, joita miehellä onkin kehossaan jo useita. Uusimpana tatuointina Sheeran hankki rintaansa valtavan kokoisen tatuoinnin, jossa onräiskyvän värikäs leijonan pää.

Ed Sheeran on julkaissut Instagram-tilillään kuvan tatuoinnista, joka on vielä miehen mukaan keskeneräinen. Rinta ei ilmeisesti tatuointipaikkana ole ollut kivuttomin paikka, sillä mies kommentoi kuvatekstissään, että tatuointi on vasta puolessa välissä ja sattuu. Värikäs leijonatatuointi on Metro-lehden mukaan kuuluisan tatuoijan Kevin Paulin käsialaa.

Ed Sheeran on tunnettu lempeydestään ihmisiä ja eläimiä kohtaan. Hän on poseerannut useiden eläinten kanssa ja pitää niiden paijaamisesta lajista riippumatta. Näiden faktojen valossa onkin spekuloitu, onko Ed Sheeran ottanut leijonatatuoinnin osoittaakseen kunniaa hiljattain metsästetylle Cecil-leijonalle.

Kuva, jonka @teddysphotos julkaisi