Mies kesytti jättimäisen sammakon – tulee käskystä luokse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pitävät nykyään melko eksoottisiakin eläimiä lemmikkeinään eikä kaikille lemmikkiä hankittaessa tärkeimpänä kriteerinä nousekaan se, että lemmikki olisi millään tavalla siliteltävissä.

Eräs mies hankki lemmikkinsä suoraan luonnosta kouluttamalla pelastamansa härkäsammakon itselleen. YouTube-videolla nähdään, miten mies kutsuu lammen reunalla sammakkoa luokseen.

Mies on antanut pelastamalleen sammakolle nimeksi Toxic, ja kouluttanut sen tulemaan käskystä hänen luokseen. Mies huutaa Toxicille ja kutsuu sammakkoa aamiaiselle, jolloin sammakko ui rivakasti miehen luo.

Miehellä on Toxicille valmiiksi aamupala kädessään. Mies on kaivanut sammakolleen matoja ja pitää niitä pienen kasallisen kädessä, josta tarjoaa niitä sammakolle. Toxic hypähtää kättä kohti ja nauttii herkkuaamiaisensa miehen tarjoilemana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat