Poliisin ihmepelastus – mies junan alta viime hetkellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi nopeasti reagoinutta poliisia onnistuivat pelastamaan Kaliforniassa kolarin ajaneen autoilijan hengen. Kuskin törmättyä liikenteenjakajaan auto oli jäänyt junaraiteiden päälle. Poliisit ehtivät hakemaan kuskin autosta pois juuri oikealla hetkellä ennen junan tuloa.

San Mateon poliisilaitoksen kaksi poliisia Lance Whitted ja Erik Rueppel olivat olleet muutaman korttelin päässä tapahtumapaikalta, kun he olivat kuulleet auton kolaroimisesta tulleet äänet. He juoksivat nopeasti Sunnyvalen risteykseen ja näkivät auton, joka oli törmännyt liikenteenjakajaan.

Poliisit olivat huomanneet, että auto oli jäänyt puoliksi junaraiteiden päälle. He juoksivat hakemaan kuskia pois autosta, jota kohti juna oli ajamassa. Toinen poliiseista sai kuskin juuri pois alta kun juna törmäsi autoon. Kuski oli New York Daily News -lehden mukaan ollut juopunut, minkä vuoksi onnettomuus on nyt tutkinnan alla.