Valvontakamera paljasti: Riivattu käsinukke liikkui itsekseen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Paranormaaleihin ilmiöihin perehtynyt tutkija Jayne Harris oli saanut haltuunsa käsinuken, jonka epäiltiin olevan riivattu. Harris oli saanut nuken pariskunnalta, joka kertoi, että nukke oli yrittänyt kuristaa miehen yöllä sänkyyn hänen nukkuessaan.

Jayne päätti tutkia nukkea ja hän sulki käsinuken lasikaappiin. Kolmen kuukauden ajan Harris kuvasi nukkea valvontakameralla. Eräänä yönä videolle oli tallentunut jotain erikoista. Kaapissa oleva nukke liikkui itsekseen.

Daily Mail -lehden mukaan Jaynen kaappi on ilmatiivis, joten ilmavirtaus ei voinut olla syynä liikkumiselle. Nukke oli Harrisin mukaan vakaassa asennossa, joten osien kaatuileminen johtui puhtaasti liikkumisesta. Pariskunta on ollut kauhuissaan videosta, sillä heidän mukaansa se on kiistaton todiste siitä, että nukkea riivaa demoni.