Sarah Silverman rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Komedienne Sarah Silverman muistetaan omien projektiensa lisäksi myös televisiotähti Jimmy Kimmelin ex-kumppanina. Pariskunta erosi kuitenkin jo pari vuotta sitten, eikä Silverman ole sen jälkeen juuri paistatellut parrasvaloissa.

Yleensä melko konservatiivisissa asuissa julkisuudessa esiintynyt Silverman yllätti eilen toden teolla ilmestyessään Hollywood Foreign Press Associationin tilaisuuteen todella paljastavassa asussa, joka nosti komediennen rintamuksen pääosaan.

Jimmy Kimmelin ja Sarah Silvermanin suhde alkoi vuonna 2002, ja he olivat seitsemän vuoden ajan on-off-suhteessa ennen kuin erosivat lopullisesti vuonnaa 2009. Sittemmin Kimmel alkoi deittailla Molly McNearneyta, ja pari meni naimisiin Kaliforniassa. Avioliitto jäi kuitenkin lyhyeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash